Meteority: Umění vesmíru - Milan, Zvára (GRANIT, 2024)
Meteority přitahují lidstvo od pradávna a jsou těsně provázány s naší historií a kulturou. Díky jejich studiu zjišťujeme, jak vznikala sluneční soustava a Země, a možná jednou odhalíme i původ života. Ponořte se do tajemného světa meteoritů, přečtěte si nejen jejich příběhy, ale i tipy, kde je koupit nebo najít, jak do nich vhodně investovat a jak si založit vlastní sbírku. A navrch vypátrejte vzácný meteorit ukrytý v tajné lokalitě. Stačí rozluštit šifru na stránkách této knihy.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Přírodní vědy