Volodymyr Zelenskyj - Ukrajina v krvi - Gallagher, Fenwick (Universum, 2022)
Volodymyr Zelenskyj se během posledních měsíců stal hrdinou západního světa. Od začátku ruské invaze je symbolem boje proti zlu ve válce Davida a Goliáše. Tato kniha nabízí pohled na netradiční vzestup vrcholného politika, který už dnes vstoupil do dějin. Poznejte Volodymyra Zelenského jako originálního člověka mnoha tváří: umělce, vzorného rodiče, a hlavně prezidenta s nesmírným charismatem a odhodláním se nikdy nevzdat.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy