Čekáme děťátko 2., aktualizované vydání - Gregora, Martin (Grada, 2013)
Druhé vydání velmi úspěšné publikace detailně provede rodiče obdobím těhotenství, porodu a péčí o dítě do tří až čtyř let věku. Unikátní ultrazvukové snímky přibližují tajemství nitroděložního života plodu. Uvedena je také problematika pracovního vytížení a sexuálního života těhotné ženy, možnosti sportování a cestování v těhotenství. Nově je zařazena kapitola o porodu bez násilí. Praktické návody pomohou při výchově a výživě dítěte, při potížích s kojením či se zaváděním nemléčné stravy, stejně jako při péči o nemocné dítě. Nechybí očkovací kalendář, kalendář preventivních prohlídek, zásady první pomoci, kapitoly o relaxaci a masážích těhotné ženy, ale také o plavání a masážích kojenců. Celobarevná komplexní, odborně podložená příručka vycházející z českého prostředí se jistě stane cenným pomocníkem všem pečujícím rodičům.
Keywords: Rady pro rodiče