Kuchyně pozdního středověku - Černá-Feyfrlíková, Monika (Grada, 2015)
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených pozdně středověkých receptů.
Keywords: Historie; Kuchařky