Školáci v pohybu Tělesná výchova v praxi - Dvořáková, Hana (Grada, 2012)
Publikace seznamuje učitele prvního stupně ZŠ, cvičitele a trenéry mladších školáků i rodiče se základními způsoby řízení a organizace tělesné výchovy. Ukazuje moderní možnosti realizace TV v praxi, přináší konkrétní příklady vyučovacích jednotek a ukázky cvičení, které lze s dětmi v rámci pohybové přípravy provádět nejen v hodinách tělesné výchovy, ale i v rámci běžného školního režimu.
Keywords: Děti a sport