Rande nanečisto - Lily, Gold (Ikar, 2024)
HLEDÁM: Tři falešné přítele. Musí být vysocí, urostlí a ochotní naučit mě líbat. Jmenuju se Layla, je mi osmadvacet a nikdy jsem neměla přítele. Naštěstí mám tři přehnaně starostlivé nejlepší kamarády, kteří mi chtějí pomoct. Zack, hráč rugby s drzým úsměvem a ohromnými bicepsy. Josh, typ kluka odvedle s vyrýsovanou čelistí a vychytralým pohledem. A Luke, stříbrovlasý rozvedený muž... který je shodou okolností můj bývalý učitel. Po jednom obzvlášť nevydařeném rande jsou odhodlaní najít mi chlapa a přijdou s celou škálou cvičných rande a lekcí flirtování. Na oplátku musím jednou týdně vystoupit v jejich podcastu o vztazích. Pohoda.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány