Havran - Daniel, Cole (Kalibr, 2024)
Strhující a neodložitelná novinka od autora bestselleru Hadrový panák. Ctižádostivá vyšetřovatelka. Okouzlující zabiják... a jejich dobrodružný hon na sériového vraha. Detektiv Scarlett Delaneyová se snaží dopadnout zločince přezdívaného Havran, jenž svým obětem uřízne hlavu, na obličeji zanechá pět škrábanců a odnese si šperk jako suvenýr, to vše za nejnemožnějších okolností. Je nepolapitelný a policie dlouho tápe, dokud Scarlett na jednom místě činu náhodou nenarazí na šarmantního Henryho, který tvrdí, že pracuje jako soukromé očko, a nabídne jí pomoc. Kamkoli se ale Henry vrtne, zůstávají po něm mrtvoly. A Havranova další akce je na spadnutí...
Keywords: Krimi, detektivky