Šest dnů - Tomáš, Padevět (Ikar, 2024)
Příběh románu je ohraničen šesti dny tragikomických vzpomínek svobodomyslného bohéma Tomáše, kterému odzvonilo pětapadesát. Vyrovnává se v nich se svým až neobvykle barvitým životem, zisky a ztrátami, které ho v průběhu času potkaly a dovedly až do tohoto momentu. Živočišně vášnivé pátrání jeho paměti, se sexuálně provokativními a nekonvenčními vztahy, rozhodně nenechá čtenáře v klidu. Šest dnů je fiktivním příběhem s autobiografickými prvky od autora bestselleru Carmen - Skutečný život Hany Hegerové.
Keywords: Společenské romány