Ženy za zády - Partnerky slavných sportovců - Intimní rozhovory - Anna, Stroganová, &, team (Brána, 2022)
Poprvé zazní životní příběhy žen, které stojí za úspěchy svých mužů. Výjimečných sportovních ikon a legend. Pokud se chcete ponořit do hloubky ženské duše a nechat promluvit zranitelnost, bolest i pochopení, bude pro vás tato kniha příjemnou oázou v uspěchané době plné tlaku a anonymity. Ženy v této knize spojuje touha nevzdávat se a čelit překážkám. Díky jejich exkluzivním rozhovorům, které nemíří na povrch, ale do mnohem hlubších vrstev, máte šanci spatřit, co se skrývá pod mediálním obrazem a virtuální realitou, která ráda a záměrně zkresluje.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy