Soutěž jedlíků - Lukáš, Pavlásek (Brána, 2019)
Kniha Soutěž jedlíků obsahuje 18 povídek z pera oblíbeného českého komika Lukáše Pavláska. Humorně laděné příhody zachycují absurdní, ale zároveň lidské situace ze života. Hrdinové těchto příběhů zažívají nelehké či prazvláštní chvíle, které mohou potkat obyčejné lidi v běžných prostorách, jakými jsou hospoda, lékařská ordinace, domov, plovárna nebo třeba také policejní stanice.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány