Příběhy (ne)obyčejného sportovního šílenství - Ondřej, Bičiště (Universum, 2024)
Kdo se na tribunách skrývá pod maskou Fantomase? Kdo vychoval olympijské hrdiny z Nagana? Proč zpěvák Střihavka vstřelil gól holínkou? Který fotbalista musel za mříže? Kdo byl u vzestupu i pádu říše blšanské? Kde bral sílu vodní pólista, když přišel o nohu? Kniha Příběhy (ne)obyčejného sportovního šílenství přináší třicet sportovních rozhovorů, které nejen vykouzlí úsměv, ale vzbudí obdiv i soucit.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Memoáry, osobnosti a osudy; Sporty