Sám sobě koučem - Helen, Tupper (Pragma, 2022)
Naše kariéra je plná potenciálu a možností, nejistoty a změn. K úspěchu nevede přímá cesta. Občas se zasekneme, čelíme překážkám, cítíme se frustrovaní nebo chceme prozkoumat nové příležitosti. V těchto chvílích je nejlepším začátkem začít koučovat sebe sama. Nikdo nemůže vyřešit vaše problémy lépe než vy sami.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace