Slavní Češi a jejich blízcí - Stanislava, Jarolímková (Universum, 2020)
Tato kniha nabízí setkání se šest slavnými českými muži, jejichž jména sice patrně znáte a víte, čím zasáhli do historie našeho národa, ale autorka o nich v tomto titulu nabízí řadu méně známých zajímavých informací, které se týkají především jejich osobního života a lidí, kteří jim byli nejbližší. Ze zcela jiného úhlu se zde představí hrabě Karel Chotek, František Palacký, Antonín Dvořák, František Křižík, Emil Holub a Julius Fučík.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Memoáry, osobnosti a osudy