Zakázané přesvědčovací techniky - Basu, Rintu (Grada, 2011)
Jak snadno přesvědčit ostatní, aby v různých situacích udělali to, co chcete? Dozvíte se v této neocenitelné příručce! Naučíte se, jak pomocí metod vycházejících z neurolingvistického programování dosáhnout svých cílů téměř nepozorovaně, aniž by se druhá strana cítila být manipulována. Kniha je určena všem, kteří potřebují o něčem přesvědčit ostatní, prostě komukoliv, kdo chce získat více toho, oč usiluje.
Keywords: Komunikační dovednosti