Biologická léčiva Teoretické základy a klinická praxe - Vítek, Libor (Grada, 2012)
Kniha "Biologická léčiva: teoretické základy a klinická praxee" je první ucelenou informací o biologických léčivech na našem odborném knižním trhu, která poskytuje informace o nových způsobech léčby nádorových a zánětlivých onemocnění. Najde tak uplatnění nejen v naprosté většině lékařských oborů, a to jak u specialistů (internistú onkologů revmatologů gastroenterologů gynekologů), tak u praktických lékařů, protože postupy léčby a léčiva, která byla ještě relativně nedávno vyhrazena jen pro specializovaná nebo výzkumná pracoviště, se tak dostávají do běžné praxe.
Keywords: Farmacie, farmakologie; Interna; Ostatní lékařské obory