Ještě Než Spatří (Záhady Mackenzie White-Kniha 2) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
Blake Pierce, autor bestsellerů NAVŽDY PRYČ (#1 bestseler s více než 600 pětihvězdičkovými hodnoceními), přichází s pokračováním vzrušující mysteriózní série. V knize JEŠTĚ NEŽ SPATŘÍ (Záhady Mackenzie White-Kniha 2), se agentka FBI ve výcviku pokouší prorazit v Akademii FBI v Quanticu. Snaží se prosadit se i jako žena a přicestovalec z daleké Nebrasky. Doufá přitom, že má vše, co musí správný agent FBI mít. Svůj život na středozápadě nechává zcela za sebou. Mackenzie se jednoduše jenom snaží zlepšovat a udělat dojem na své nadřízené. Všechno se však změní, když je na jedné skládce objeveno ženské tělo. Vražda nese šokující podobu se Strašákovým vrahem - případem, kterým se Mackenzie proslavila v Nebrasce. Začíná hon na nového masového vraha a FBI se rozhoduje porušit zavedené zvyklosti a umožnit Mackenzie účast na vyšetřování. Je to její velká šance, možnost prosadit se u FBI - zároveň ale také velké nebezpečí. Ne každý si přeje, aby na případu pracovala a všechno, čeho se dotkne, má tendenci se pokazit Když se tlak vystupňuje a vrah znovu udeří, Mackenzie se ocitá samotná v moři zkušených agentů a brzy si uvědomuje, že je toho na ni příliš. Celá její budoucnost u FBI visí na vlásku. I když je Mackenzie tvrdá a odhodlaná vraha chytit, tento nový případ je neustále krok před ní a jí se nedaří jeho náskok dohnat. V osobním životě se jí navíc také příliš nedaří, a tak není vůbec jisté, jestli se k nějakému výsledku vůbec dokáže dopracovat. Temný psychologický thriller plný napětí jménem JEŠTĚ NEŽ SPATŘÍ, je knihou 2 v nové mysteriózní sérii - s novou hrdinkou - který vás bude nutit obracet jednu stránku za druhou až dlouho do noci. Kniha 3 v sérii Záhady Mackenzie White bude k brzy k dispozici.
Keywords: Krimi, detektivky