Legendární Škoda 100/110 a její sourozenci - Tuček, Jan (Grada, 2019)
Historie slavné "stovky" se začala psát v srpnu 1969, kdy převzala štafetu tehdy populárního "embéčka". Škoda 100/110 se stala nejrozšířenějším osobním automobilem v Československu.
Keywords: Automobily; Retro