Korálkové nápady 2 přívěsky - Kielbusová, Marie (Grada, 2011)
Publikace z edice Šikovné ruce, která je volným pokračováním knihy Korálkové nápady, Vás provede zpracováním drobných i větších skleněných rokajlů, napichovaných a sešívaných vlascem dokola peyotovým stehem s lichým počtem korálků v jedné řadě. Knížka je zaměřena na výrobu přívěsků ve tvaru květů, motýlků, terčů, věnečků, donutů, hvězdiček a dalších tvarů, které lze uplatnit jako zdobný prvek oblečení, nebo jimi zkrášlit slavnostně prostřený stůl, velikonoční větvičku, adventní věnec, dárkový balíček, svíčku nebo vánoční stromeček.
Keywords: Výtvarné techniky