Kolik je hodin - Košek, Luděk (Bambook, 2011)
S pomocí králíčka a jeho kamarádky myšky se předškoláci a malí školáci naučí rozeznávat čas na hodinách a také pochopí, jak je důležité členění dne. Prostřednictvím konkrétních situací poznají, že v různých denních dobách se lidé věnují různým činnostem. Veselé barevné ilustrace hravým způsobem doplňují krátký, názorný text, v němž králíček vypráví, co zrovna dělá. V závěru knihy najdete naučné stránky, kde si děti mohou formou hry všechno procvičit.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná