Vánice - Sorokin, Vladimir (Pistorius & Olšanská, 2011)
Novela výrazného ruského autora popisuje strastiplnou cestu fantaskní krajinou skrz sněžnou bouři a zároveň je symbolickou karikaturou ruské reality.
Keywords: Světová současná beletrie