Een Kus Voor Koninginnen (Een Troon voor Zusters-Boek Zes) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2020)
"Morgan Rice' verbeeldingskracht kent geen grenzen. EEN TROON VOOR ZUSTERS, een nieuwe serie die net zo vermakelijk belooft te zijn als de voorgaande series, vertelt het verhaal van twee zusjes (Sophia en Kate), wezen die vechten om te overleven in het wrede, veeleisende leven van het weeshuis. Een schot in de roos. Ik kan nauwelijks wachten tot ik het tweede en derde boek in handen heb!" --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) De nieuwe #1 bestverkopende epische fantasy serie door Morgan Rice! In EEN KUS VOOR KONINGINNEN (Een Troon voor Zusters-Boek Zes), is het tijd voor Sophia om te doen waarvoor ze geboren werd. Het is tijd voor haar om een leger te leiden en een natie te regeren, om naar voren te treden als bevelhebber van de meest epische strijd die er ooit heeft plaatsgevonden. Haar grote liefde, Sebastian, zit nog steeds gevangen, in afwachting van zijn executie. Zullen ze nog herenigd worden? Kate is eindelijk bevrijd van de macht van de heks, vrij om de vechter te worden die ze moest zijn. Haar vaardigheden worden op de proef gesteld in het gevecht van haar leven, waar ze strijd aan de zijde van haar zus. Zullen de zusje elkaar kunnen redden? De koningin is woedend op Rupert en vrouwe D'Angelica. Ze verbant hem en veroordeelt haar tot executie. Maar de twee hebben zo hun eigen agenda. Dit alles komt samen in een episch gevecht dat de toekomst van de kroon-en het lot van het rijk-voorgoed zal veranderen. EEN KUS VOOR KONINGINNEN (Een Troon voor Zusters-Boek Zes) is boek #6 in een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, avontuur, magie, zwaarden, tovenarij, draken, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten. Boek #7 van de serie is binnenkort verkrijgbaar. "[EEN TROON VOOR ZUSTERS is een] krachtige opener van een serie [die] met een combinatie van strijdlustige protagonisten en uitdagende omstandigheden niet alleen jongvolwassenen zal aanspreken, maar ook volwassen fantasy fans die op zoek zijn naar epische verhalen, gevoed door krachtige vriendschappen en vijanden." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult