Vražedné znamení - Andreas, Gruber (Kalibr, 2024)
SEDM DNÍ, SEDM LIDÍ ZASVĚCENÝCH SMRTI - a s každou hodinou se naděje zmenšuje... Do budovy Spolkového kriminálního úřadu vstoupí tajuplná jeptiška a oznámí, že během následujících 7 dnů bude spácháno 7 vražd. O všem dalším chce mluvit pouze s forenzním psychologem Maartenem S. Sneijderem. Ten však právě podal výpověď, a tak výslech přebírá Sabina Nemezová. Jeptiška ale tvrdošíjně mlčí - a dojde k první vraždě. Tím žena získala i Sneijderovu pozornost. A zatímco sedí ve vyšetřovací vazbě, Sneijder a Nemezová se stávají obětí rafinovaného plánu, který nemilosrdně vyžaduje jeden lidský život za druhým...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory