Sententias1 - František, Uher (Talent Pro ART, 2019)
Nový elektronický časopis Sententias vám každé čtvrtletí přináší povídky či novely tří renomovaných autorů. V prvním čísle vás zkusí rozesmát autor knihy Případ zatoulaného rybáře, Jan Frána. Se svou povídkou se přidala legenda české kriminalistiky a autor více než čtyřiceti knih František Uher. A třetí do party je Martina Perlíková, z jejíhož pera vznikla kniha Speciální jednotka. Její hororová lahůdka není nic pro slabé povahy, je ovšem naprosto geniální.
Keywords: Česká současná beletrie