Zdravotní nauka 3. díl Učebnice pro obor sociální činnost - Nováková, Iva (Grada, 2012)
Učebnice je určena především pro žáky a učitele středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče, vychází z učebních osnov předmětu zdravotní nauka stanovených pro tento obor. Třetí díl zpracovává základy epidemiologie, hygieny i první pomoci a resuscitace. Výběr, rozsah a hloubka předkládaných informací vychází ze zkušeností s výukou a ze zjištěných potřeb v praxi.
Keywords: Ostatní lékařské obory