Jak flirtovat Navazujte kontakty s lehkostí a šarmem - Deissler, Nina (Grada, 2011)
Jak zapůsobit? Co říci? Jak ukázat své přednosti? Známá expertka na flirtování prozrazuje, jak snadno a šarmantně navazovat kontakty a vztahy....
Keywords: Partnerské vztahy; Komunikační dovednosti