Samotná (detektivní thriller s Ellou Dark - kniha 1.) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2021)
"SKUTEČNĚ MISTROVSKÉ DÍLO MEZI THRILLERY A DETEKTIVKAMI. Blake Pierce si dal na vykreslení postav opravdu záležet - všechny jsou po psychologické stránce tak skvěle popsané, že jim naprosto rozumíme, bojíme se s nimi a radujeme se z jejich úspěchu. Tahle kniha je plná nečekaných zvratů, nebudete ji moct odložit, dokud ji nedočtete." -- Knižní a filmový kritik Roberto Mattos (re NAVŽDY PRYČ) SAMOTNÁ (detektivní thriller s Ellou Dark - kniha 1.) je debut z dlouho očekávané knižní série od úspěšného autora Blakea Pierce, jehož bestseller NAVŽDY PRYČ (kniha 1) (ke stažení zdarma) dosáhl na více než 1 000 pětihvězdičkových hodnocení. Agentce FBI Elle Dark (29) se naskytne možnost splnit si svůj kariérní sen: přidat se k oddělení behaviorální analýzy. Ella má jednu skrytou obsesi: sotva se jako malá naučila číst, začala se zajímat o sériové vrahy - zdrcená skutečností, že jí někdo zavraždil otce. Díky fotografické paměti se jí podařilo nashromáždit celá kvanta znalostí snad o každém sériovém vrahovi, každé oběti a každém případu. A je to právě její geniální mysl, která jí pomáhá vystoupit z davu a ucházet se o vyšší pozici. Když však v bažinách Louisiany udeří vrah, Elle brzy dojde, že ve skutečnosti věci vůbec nefungují tak, jak čekala. Čas neúprosně utíká a Ella si tváří v tvář skutečnému zločinci uvědomuje, že se na své znalosti nemůže spoléhat. Musí se naučit věřit instinktům, prohledat temná zákoutí vrahovy mysli a vžít se do jeho jednání. Pokud se splete, její kariéra je v ohrožení. A stejně tak život další oběti. Bude Elle její talent přínosem? Nebo kvůli němu naopak neuspěje? Detektivní série thrillerů s geniální agentkou ELLOU DARK v hlavní roli je příběh plný záhad, napětí a zvratů, které se odehrávají v naprosto šíleném tempu, takže odložit knihu před dočtením je téměř nemožné. Dostupná je i kniha 2. a kniha 3. - GIRL, TAKEN a GIRL, HUNTED.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky