Dokonalá Lež (Psychologický thriller o Jessie Huntové-kniha pátá) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2020)
"Mistrovské dílo mezi thrillery a záhadami. Blake Pierce odvedl vynikající práci a vytvořil postavy po psychologické stránce tak dobře popsané, že máte dojem, jako byste se ocitli v jejich hlavě, cítili jejich strach a oslavovali jejich úspěchy. Jedná se o knihu plnou zvratů, která vás nenechá spát, dokud ji nedočtete do poslední stránky." --Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (o Navždy pryč) DOKONALÁ LEŽ je pátá kniha v nové sérii psychologických thrillerů od jednoho z nejprodávanějších autorů, Blake Pierce, jehož kniha Navždy pryč (zdarma ke stažení) se umístila na prvním místě bestsellerů a získala víc než 1 000 pětihvězdičkových recenzí. Když je na bohatém předměstí nalezeno mrtvé tělo překrásné, populární trenérky, přijímá případ policejní profilistka a agentka FBI, Jessie Huntová, 29, která musí odhalit, kdo ji zabil. V tomto aférami prolezlém městě na ni však čekají zvrácená tajemství, s jakými se ještě v životě nesetkala. S kým tato žena spala? Kolik manželství stihla rozbít? A proč jí přáli smrt? Rychle ubíhající psychologický thriller s nezapomenutelnými postavami a napínavým příběhem. DOKONALÁ LEŽ je pátou knihou v nové strhující sérii, která Vás přinutí otáčet stránky pozdě do noci. Šestá kniha v sérii o Jessie Huntové bude k dispozici již brzy.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky