Borůvky - Barbara, Nesvadbová (Ikar, 2024)
Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové poutavě, často sarkasticky, někdy s nadhledem, ale vždy s krystalickou upřímností vypráví o ženském světě. Ať už z pozice manželky, milenky či matky. Reflektují současné vztahy. Nelehkosti navázat blízkost. Tíhu odpovědnosti i touhu po nových začátcích.
Keywords: Beletrie