Poprvé a rozhodně ne naposled - Hugo, Hartman (Yoli, 2022)
Příběh o prvním zamilování, o tom, že láska bolí jako čert, a taky o tom, že babičky mají vždycky pravdu! Šestnáctiletá Bedřiška je na cestě do malého městečka ve středních Čechách, kde dřív trávila letní prázdniny. Teď sem ale přijíždí na dědův pohřeb. Smutná událost ji spojí se svéráznou Horákovou, drsňačkou, která se ničeho nebojí, má šílené nápady a tajemnou minulost. Bedřišku to k ní nevysvětlitelně táhne. Když se ale seznámí s dalšími místními vrstevníky, zjišťuje, že není zdaleka jediná, kdo má o Horákovou zájem... Originální young adult debut připomíná, že láska není vždycky hezká, ale zamilovat se za to stojí. Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti