Temná strana - Danielle, Steel (Ikar, 2022)
Do bezstarostného dětství Zoe Morganové a její sestry Rose zasáhne zákeřná nemoc. Teprve tříleté Rose je diagnostikována leukémie. Zoe jen smutně přihlíží posledním dnům své milované sestry, pro kterou se rodiče snaží udělat vše, co je v jejich silách. Nemoc nejmladší dcery je však nakonec rozdělí. Zoe dospěje v silnou a nezávislou ženu, která poháněna bolestnými vzpomínkami usiluje o co nejlepší výsledky. Když se jí narodí dítě, chce být dokonalou matkou. Malá Jamie však až pozoruhodně často musí vyhledat lékařskou pomoc kvůli zranění. Je opravdu Jamie tak křehká, nebo se problém skrývá někde jinde?
Keywords: Romantika, romány pro ženy