Někdo cizí v domě - Shari, Lapena (Kalibr, 2023)
Bestsellerový "rodinný" psychothriller od mistryně překvapivých zvratů. Karen a Tom, šťastní novomanželé, žijí v nádherném domě poblíž New Yorku. Jednoho dne ale Karen z domova zmizí - odjede pryč bez kabelky, telefonu, dokladů. Po nehodě skončí v nemocnici s otřesem mozku a ztrátou paměti. Vrací se domů, ale zdá se, že se tam něco změnilo. Někdo tam byl. Někdo cizí... Jenže v tomhle domě je každý cizí. Každý má něco, co by podle něj mělo zůstat skryto. Něco, kvůli čemu by radši vraždil, jen aby si to mohl nechat pro sebe.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory