Nästan borta (Au Pairen-Bok ett) - Blake, Pierce (Lukeman Literary, 2019)
NÄSTAN FÖRLORAD (AU PAIREN-BOK #2) är den andra boken i en ny psykologisk serie av bästsäljande författare Blake Pierce, vars främsta bästsäljare Borta (Bok #1) (gratis att ladda ner) har över fått 1,000 5-stjärniga recensioner. När en nyskild far på den engelska landsbygden lägger ut en au pair-ansökan tar Cassandra Vale-23 år, pank och fortfarande uppskakad från sin senaste placering i Frankrike-jobbet, utan att tveka. Han är förmögen, stilig och generös, med två söta barn. Det känns som att ingenting kan gå fel. Eller kan det? Unnad Englands allra bästa-och med Frankrike ur sikte-vågar Cassandra tro att hon har fått en chans att hämta andan, till en häpnadsväckande upptäckt tvingar henne att ifrågasätta sanningen bakom sitt kaotiska förflutna, sin arbetsgivare och sitt eget förnuft. Ett räfflande mysterium med komplexa karaktärer, lager på lager av hemligheter, dramatiska vändningar och hjärtklappande spänning: NÄSTAN FÖRLORAD är bok #2 i en psykologisk thrillerbokserie som du inte kommer kunna lägga ned. Bok #3 i serien-NÄSTAN DÖD-finns tillgänglig att förbeställa!
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky