Urozená - Danielle, Steel (Ikar, 2024)
Zatímco za okny zuří válka, král s královnou se rozhodnou v tichosti poslat svou nejmladší dceru, princeznu Charlotte, na venkov do Yorkshiru. Dívka má příliš křehké zdraví na to, aby zůstala ve válkou zmítaném městě. Charlotte se jen nerada sžívá se svou tajnou identitou, přesto si nakonec začne zvykat na nový život a soustředí se na trénink se svým milovaným koněm. Nikoho ale ani ve snu nenapadlo, že by se Charlotte mohla hluboce zamilovat do syna svých ochránců...
Keywords: Romantika, romány pro ženy