Taková láska - Pavel, Kohout (Odeon, 2024)
Pro spisovatele a dramatika Pavla Kohouta psát znamená žít. A tak celý život střádá, promýšlí, přetváří a klade na papír nejrůznější příběhy, z nichž se rodí jednou romány, jindy divadelní hry, jindy třeba jen novinové povídky. Ať už jde o několikasetstránková díla nebo menší žurnalistické útvary, lze snad o všech říct, že tak či tak ? vážně, s humorem či nadsázkou ? odrážejí velká lidská nebo společenská dramata. Platí to i o této knížce, která je jakýmsi kaleidoskopem příběhů, v němž se zrcadlí pestrobarevné střípky z proudu života a víru dějin.
Keywords: Společenské romány