Bouřlivá doba - Michaela, Grünigová (Ikar, 2022)
Palác Heiligendamm, rok 1922. Během poválečné krize bojuje Elisabeth o přežití nově zrenovovaného hotelu. Teprve když si slavný režisér zvolí hotel za filmovou kulisu, svitne jí naděje na udržení podniku i v těžkých časech. Zatímco profesní úspěch má již nadosah, její vztah k Juliu Falkenhaynovi je stále pod špatnou hvězdou. I její bratr Paul se musel rozloučit se svou láskou. Je do hloubi duše nešťastný. Nový partner ho zavede do sítí nově vzniklé strany NSDAP a jeho rozhodnutí přinese do rodiny hluboký rozkol... Druhý díl rozsáhlé ságy o hoteliérské rodině Kuhlmanových v německých lázních Heiligendamm.
Keywords: Společenské romány