Petr Janda - Dávno plus - 2. roz.vyd. - Petr, Janda (Ikar, 2023)
"Hudba je pro mě náplň života, jediné, co mě opravdu baví, je muzika," říká Petr Janda, legenda české rockové scény, zpěvák, hudebník, skladatel a frontman kapely Olympic, jež na našem rockovém hudebním nebi září již bezmála 60 let. Původně doprovodná kapela se v roce 1963 osamostatnila a nahrála svůj první hit "Dej mi víc své lásky". Tím to všechno začalo... Ačkoli osobu Petra Jandy nelze oddělit od jeho profese, v rozšířeném vydání své biografie nám odhaluje především své soukromí, poznáváme ho jako obyčejného člověka, jenž vzpomíná na své krásné dětství, rodiče i vlastní rodinu, na hezké i tragické chvíle, zkrátka na vše, co mu život v průběhu času dal i vzal.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy