Žalozpěv pro Prince (Trůn pro Sestry--Kniha Čtvrtá) - Morgan, Rice (Lukeman Literary, 2019)
"Představivost Riceové skutečně nezná mezí. V sérii TRŮN PRO SESTRY, která slibuje, že bude stejně zábavná, jako ty předchozí, nám předkládá příběh dvou sester (Sophie a Kate), sirotků bojujících o přežití v krutém a nebezpečném světě sirotčince. Naprostý úspěch. Nemůžu se dočkat, až se mi do rukou dostane druhá a třetí kniha!" --Books and Movie Reviews (Roberto Mattos) Autorka bestsellerů číslo 1, Morgan Rice, přichází se zbrusu novou fantasy ságou´. V knize ŽALOZPĚV PRO PRINCE (Trůn pro sestry - Kniha čtvrtá) bojuje sedmnáctiletá Sophia o holý život. Musí se zotavit z rány, kterou jí zasadila Lady d'Angelica. Bude moc její sestry Kate stačit k tomu, aby ji zachránila? Loď se sestrami pluje do vzdálených, cizích krajů jejich strýce. Jde o jejich poslední naději a jediné známé spojení s jejich rodiči. Jejich cesta je ale plná nástrah, a i kdyby se dostaly do cíle, netuší, jestli je uvítají s otevřenou náručí. Kate, učednice lesní čarodějnice, je ve stále zoufalejší situaci - dokud nepotká čaroděje, který možná zná tajemství, díky kterému by byla volná. Sebastian se se zlomeným srdcem vrací ke dvoru. Zoufale touží zjistit, jestli je Sophia naživu. Když ho matka nutí se oženit s Lady d'Angelicou, ví, že nastal čas riskovat úplně vše. ŽALOZPĚV PRO PRINCE (Trůn pro sestry - Kniha čtvrtá) je čtvrtou knihou nové ohromující fantasy série plné lásky, zlomených srdcí, tragédií, akce, dobrodružství, kouzel, mečů, čarodějnictví, draků, předurčení a napětí. Kniha, od které se neodtrhnete. Nabitá postavami, do kterých se zamilujete, pohybujících se ve světě, na který jen tak nezapomenete. Kniha číslo pět ze série bude brzy k dispozici! "TRŮN PRO SESTRY je skvělé zahájení série, která obsahuje kombinaci uvěřitelných postav a překážek, se kterými se musejí vyrovnat. Neosloví jen mládež, ale i dospělé fanoušky fantasy, kteří hledají epické příběhy o přátelství a dobrodružství." --Midwest Book Review (Diane Donovan)
Keywords: Young Adult, New Adult