Lumpíček a Rošťanda - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2011)
Půvabně ilustrovaná kniha lesní moudrosti pro první čtenáře. Zuzanu Pospíšilovou děti znají jako skvělou pohádkářku. Tentokrát se malí čtenáři dočkají veselého vyprávění o lese, kde kromě stromů, rostlin a lesních zvířat žijí také skřítkové, se kterými je náramná legrace.
Keywords: První čtení