Lektorské finty Jak připravit a realizovat zajímavá školení - 2., aktualizované a rozšířené vydání - Trdá, Jana (Grada, 2011)
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek a řadu nových kreativních technik a jejich příkladů. Dále se dozvíte se, čím se liší dobrý a špatný lektor, jak posluchače vtáhnout do výuky, jak získat a udržet jejich pozornost, jak uvádět příklady a dávat zpětnou vazbu. Hlavní pozornost je věnována interaktivitě při výuce, které se řada lektorů stále brání.
Keywords: Komunikační dovednosti