Vývoj dítěte do jednoho roku Jak to vidí lékař a jak táta - Gregora, Martin (Grada, 2012)
Celobarevná publikace úspěšného pediatra seznamuje rodiče měsíc po měsíci s psychomotorickým vývojem dítěte od narození do prvních narozenin. Autor doporučuje vhodnou stravu pro jednotlivá měsíční období kojence, upozorňuje na povinná a doporučovaná očkování a radí s léčbou běžných onemocnění. Cenná je kapitola o péči o nezralé novorozence a originální autorské postřehy z vlastní otcovské zkušenosti.
Keywords: Rady pro rodiče