Opravy povrchů v bytě svépomocí stěny, stropy, podlahy - Koubek, Miroslav (Grada, 2011)
Kniha pro všechny uživatele bytů a domů, kteří si vlastními silami a s co nejmenším finančním zatížením chtějí opravit či zmodernizovat stěny, podlahy nebo stropy v bytě. Autor přináší užitečné rady jak postupovat při výběru materiálů pro povrchové úpravy, jak správně provést jejich aplikaci na původní povrchy. Nabízí také informace o nových trendových materiálech a o jejich využití v bytě, ať už jde o nové typy tzv. 3D tapet v kombinaci s ostatními povrchy, nové druhy podlahovin, řešení podhledů a další.
Keywords: Hobby