Slovníček pro těhotné - Hourová, Martina (Grada, 2015)
Očekáváte přírůstek do rodiny nebo těhotenství teprve plánujete a příliš se nevyznáte v termínech, které slyšíte u gynekologa v ordinaci nebo čtete v odborných textech, které zodpovědně studujete? Pak je tento velmi praktický slovníček určen právě vám. Vysvětlí vám termíny týkající se těhotenství, porodu a šestinedělí.
Keywords: Rady pro rodiče