Sociální a preventivní pediatrie v současném pojetí - Kukla, Lubomír (Grada, 2016)
Aktuální pohled na problematiku, který dosud nebyl v této podobě v naší literatuře prezentován. Jde o komplexní přehledné dílo určené nejen studentům lékařských a nelékařských fakult, ale zejména lékařům, psychologům, sociálním pracovníkům, pedagogům a všem dalším odborníkům, jejichž středem zájmu je dítě.
Keywords: Pediatrie