Škoda Felicia 1994-2001 Opravy a údržba - Schwarz, Jiří (Grada, 2015)
Kniha je určena majitelům, kteří si chtějí provádět údržbu a opravy svého vozidla svépomocí. Poskytuje praktické a hlavně perfektně vyzkoušené odborné informace, technické parametry a obrázky, které čerpá ze servisní literatury výrobce. V současnosti je na českém trhu jediná, která je tvořena z těchto unikátních podkladů.
Keywords: Automobily