Velký lexikon společenského chování Druhé, rozšířené vydání bestselleru - Smejkal, Vladimír (Grada, 2011)
Nové, rozšířené vydání Velkého lexikonu společenského chování je nejobsáhlejší publikací o etiketě u nás a najdeme zde odpověď na prakticky každou otázku týkající se společenského chování. Velmi čtivý text doprovázený návodnými a zábavnými ilustracemi Romana Kliského potěší, poučí a pobaví čtenáře každého věku - od dospívající mládeže po seniory. Zkušení autoři předkládají zasvěcené rady, jak se chovat v nejrůznějších společenských situacích - nejen v těch nejčastějších, jako je oslovování či podání ruky, ale i při mnoha specifických událostech, ke kterým patří např. první rande, návštěva kina, rodinné obřady, chování v zaměstnání a při dopravě, v nemocnici atd. Kniha je skvělým dárkem pro každého a neměla by chybět v knihovně žádného moderního člověka!
Keywords: Zdraví a životní styl; Komunikační dovednosti; Životní styl