Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích - Štýbr, David (Grada, 2011)
V knize naleznete popis finančních trhů, dozvíte se, proč (ne)jsou nebezpečné a jak se na nich chovat, abyste je dokázali využít ve svůj prospěch. Poznáte jak základní, tak pokročilejší techniky analýzy trhů a nejatraktivnější typy obchodovaných aktiv, jako jsou akcie, komodity, měnové trhy a opce. Seznámíte se s obchodními strategiemi, porozumíte správě peněz a v neposlední řadě také filozofii a psychologii kapitálového trhu.Nehledejte v knize rychlý návod na zbohatnutí nebo vydělání miliónů během pár týdnů. To s investováním a obchodováním nemá nic společného - to je hazard. Místo toho kniha nabízí návod, jak efektivně a chytře zhodnocovat finanční prostředky. Po přečtení budete rozumět finančním trhům, jejich pohybům a naučíte se, jak na těchto pohybech vydělávat.
Keywords: Osobní a rodinné finance