Experimentální hypnóza 3., aktualizované a rozšířené vydání - Kratochvíl, Stanislav (Grada, 2011)
Monografie přináší shrnutí současných poznatků o hypnóze na základě vědeckého výzkumu hypnotických jevů v laboratorních podmínkách. Zabývá se zvláštnostmi hypnotického stavu a individuálními schopnostmi jedinců se do něj pohroužit.
Keywords: Psychologie odborná