Soudní lékařství a jeho moderní trendy - Štefan, Jiří (Grada, 2012)
Soudní lékařství se zabývá nejen otázkami medicínskými, ale i forenzními a napomáhá k odhalování trestných činů a k prevenci kriminality. Tato učebnice pro pre- i postgraduální studium poskytuje základní soudnělékařské a medicínsko-právní poznatky nezbytné k dobré orientaci v legislativě.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství