Obrázkové čtení - Ve škole - Řezníčková, Petra (Bambook, 2010)
Veselá celobarevná publikace je určená dětem od 5 let, které se začínají učit číst. Pro rozvoj základních čtenářských dovedností je použit jednoduchý text a říkanky. S velkými tiskacími písmeny se děti seznamují postupně a slova s neznámými písmeny jsou nahrazena roztomilými malovanými obrázky. Tento způsob zpracování je vhodný i pro nácvik čtení genetickou metodou.
Keywords: První čtení