Koupelna Jak udělat správně koupelnu - Faltýnek, Jiří (Grada, 2010)
Koupelna je už při samotném plánování nejdiskutovanějším místem v bytě nebo domě. Z bezpečnostního hlediska je tou nejrizikovější částí - bývá tu kluzko a při špatně provedené elektroinstalaci i nebezpečně. Po přečtení publikace by měl být i naprostý laik schopen koupelnu naplánovat a šikovnější kutil ji provést tak, aby byla bezpečná a provozu schopná. Témata jednotlivých kapitol jsou zaměřena na to, jak koupelnu vybavit technicky, na co myslet a na co nezapomenout, jak postupovat a čeho se vyvarovat. Není zde řešena estetická stránka koupelny, např. barva či vzor obkladů. Podstatné je samotné plánování, rady a upozornění, čemu se při budování vyhnout a na co nezapomenout.
Keywords: Hobby